*NIEUW* GlosSee

Het leukste kinderfeestje voor de hippe dametjes

 

Onder het genot van een glaasje ranja met wat lekkers geef ik een korte uitleg van hoe we te werk gaan. Eerst gaan we de bovenkant van een make-up spiegeltje met verfstiften pimpen. Behalve de standaard kleuren zijn er ook metallic, goud en zilver kleuren waardoor je jou spiegeltje helemaal kunt versieren zoals jij dat wil.

Wanneer de spiegeltjes liggen te drogen gaan we 2 soorten lipgloss maken. Als basis hiervoor gebruiken we vaseline waar een smaakje en een kleurtje aan toegevoegd wordt. We gaan twee verschillende kleurtjes lipgloss maken die ook nog een verschillend smaakje kunnen krijgen. Zo is er een heerlijke aardbei, een zoete karamel en een fijne vanille smaak, maar als je liever zonder smaakje wil kan dit ook. De lipgloss wordt in handige doorzichtige afsluitbare potjes gedaan en daarna ga je zelf het etiketje voor op de lipglosspotjes maken, je kan er tekst op schrijven met de glitterpennen of kleine tekeningetjes op maken met de stiften.

Wanneer we klaar zijn met het maken van de lipgloss potjes is de verf op de spiegeltjes gedroogd en kan ieder kind zijn/haar eigen potjes lipgloss en spiegeltje mee naar huis nemen.

 

* Uiteraard mogen er ook jongens meedoen aan dit feestje, stoere jongens genoeg die ook lipgloss gebruiken en anders is het wellicht een leuk cadeautje voor mama, vriendinnetje of…. Het is echter niet mogelijk om deelnemende jongens tijdens dit kinderfeestje een andere activiteit te laten doen.  

 

Meer foto's van deze en de andere kinderfeestjes vind je op www.facebook.com/workshops bij CE-ramiek

 

Belangrijke informatie:

  • Het kinderfeestje duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Afhankelijk van de groepsgrootte en de werksnelheid van de groep
  • De kosten zijn € 9,- inclusief materiaal en limonade met wat lekkers
  • Het aantal kinderen voor een feestje is minimaal drie en maximaal vijftien, hierbij dient minimaal één ouder als begeleider aanwezig te zijn. Bij 10 of meer kinderen gaat de voorkeur uit naar 2 volwassenen als begeleiding
  • Minimale leeftijd van de kinderen is 7 jaar
  • De materialen die tijdens de workshop worden gebruikt zijn zover bekend niet schadelijk voor de gezondheid
  • Het tijdstip van de workshop kan in overleg worden af gesproken
  • Pinnen is NIET mogelijk
  • Door middel van het contact formulier kun je informatie aanvragen over de specifieke workshops
  • Je kunt ook telefonisch contact opnemen voor informatie, 06-13606985